sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Matkan alku

Maanantaina oli lähtöpäivä, herätys oli neljän aikaan, siinä ei paljoo muuta kerennyt tehdä ku heittää pari leipää ja kahvit huivii ja pikatarkastus että kaikki laput mukana. 
all the essentials.


Lähdin viideltä faijan kyydillä stadin lentokentälle ja lento lähtikin jo siinä puol kympiltä kohti pariisin lentokenttää jossa piti tehdä vaihto bordeauxiin. Pariisin lentokenttä oli monimutkainen ja paljon isompi helsingin kenttää nähden. Onneksi suomalainen pariskunta oli menossa samalle lennolle joten löysin tieni nopeasti.

lento stadista pariisiin oli vähän reilu 3 tuntia.
Saavuin bordeauxiin noin puoli neljältä, matkalaukku oli tullut perille ja vastaan oli tullut ranskan kv-koordinaattori kenen luona asun seuraavat 7viikkoa. Ensimmäiseksi menimme koululle jossa minun tuli viettää tämä viikko, sillä ei oltu saatu vielä vastausta työharjoittelu paikastani. Tapasin luokkani ja jouduin seuraamaan heidän oppituntia juuri kun olin tullut paikalle, luokallani vain yksi oppilas puhui jotenkuten englantia joten ymmärsin vähän mitä asioita he kävivät oppitunneilla. 


Koulupäivä loppui noin viideltä jonka jälkeen menin isäntäperheeni luo asettautumaan aloilleni ja täyttämään tyhjän mahani. Perheessä on minua vuoden nuorempi poika joka onneksi puhuu hyvin englantia.
Sinappisilakka oli sydäntä lämmittävä yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti